Floristikas materiāli, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Milli Pro, ziedu bāze

Raiņa 39, Jūrmala LV-2011
Svētku, līgavas pušķi, līgavaiņa rotas, dekori, floristikas materiāli , autodekorēšana, dāvanu iesaiņošana

Milli Pro, Ziedu bāze

G.Astras 2 k.1, Rīga LV-1084
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu pasts, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi,

Milli Pro, Ziedu bāze

Stūrmaņu 29, Rīga, LV-1016
Svētku, līgavas pušķi, līgavaiņa rotas, dekori, floristikas materiāli , autodekorēšana, dāvanu iesaiņošana

Milli Pro, Ziedu bāze

Slokas 44a, Jūrmala LV-2015
Svētku, līgavas pušķi, līgavaiņa rotas, dekori, floristikas materiāli , autodekorēšana, dāvanu iesaiņošana

Ziedu veikals “Hedera” Mazsalacā, SIA Iltas Dārzi

Baznīcas 15, Mazsalaca, Valmieras nov. LV-4215
Apraksts:

Ziedu tirdzniecība. Ziedu piegāde. Floristika. Floristikas materiāli. Grieztie ziedi un telpaugi. Svētku un sēru floristika. Preces dārzam!!!

Mazsalaca, Valmiera, Rūjiena, Aloja, Vidzeme 

Ziedu veikals Kristas ziedi

Lielcieceres 2a, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts: Ziedi katrai dienai - "Kristas Ziedi". Ziedi ikdienai un svētku priekam! Daudzveidībā. Krāsās. Sajūtās.

Milli Pro, ziedu veikals

Griķi, "Vidiņi" , Inčukalna pagasts, Siguldas nov. LV-2136
Apraksts:

Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Magic Flowers, SIA, Ziedu bāze

Ziedu vairumtirdzniecība🌹🌻🌷🌼🌺
Stopiņu 32a, Rīga, LV-1035
Ziedu bāze:

"Magic flowers" ir ziedu vairumtirdzniecības bāze Purvciemā ar 13 gadu pieredzi floristikas un ziedu nozarē. Pie mums atradīsiet plašu ziedu izvēli, ērtu piebraukšanu un draudzīgas cenas. Piedāvājam gan ziedus nelielos daudzumos ikdienišķām vajadzībām, gan ziedu vairumtirdzniecību, ziedu kompozīcijas un floristikas pakalpojumus speciāliem pasākumiem - kāzām, jubilejām, bērēm un citiem pasākumiem. Brauc no rīta pēc skaistākajiem ziediem jebkurai dzīves situācijai!

Sindi, SIA, Tirdzniecības centrs

Lēdmane, "Tirdzniecības centrs" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov., LV-5011
zāles pļāvēji, auto preces, riepas, riepu montāža, sadzīves tehnika, instrumenti, santehnika, apdares materiāli , Floristikas piederumi.

Muskare, SIA

Zirņu 104a, Liepāja, LV-3411
Apraksts: Floristikas materiālu tirdzniecība. Trauku noma. Floristikas palīgmateriāli. Instrumenti floristikai. Iesaiņojuma materiāli. Lentes un dekori. Telpu dekorēšana. Pasākumu organizēšana un atribūtiku veidošana.

Mimoza, SIA, Dāvanu un suvenīru veikals Jēkabpilī

Brīvības 141, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Apsveikuma pušķi; ✓ Ziedi kastē; ✓ Kāzām; ✓ Sērām; ✓ Telpu dekori; ✓ Dāvanas; ✓ Rota; ✓ Suvenīri; ✓ Interjera priekšmeti; ✓ Praktiskas lietas skaistumam un veselībai! Izbaudi dāvināšanas prieku!:

Mēs parūpēsimies, lai laimīgs būtu ne vien dāvanas saņēmējs, bet arī pats dāvinātājs. Rotas, suvenīri, interjera priekšmeti, praktiskas lietas skaistumam un veselībai – palīdzēsim izvēlēties, sakomplektēt un skaisti iesaiņot. Pat mazs nieciņš, glīti un asprātīgi noformēts, var kļūt par lielisku prieka avotu.

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Matīšu šoseja 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

Dārzam un mājai, veikals

Baznīcas laukums 4, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Preces:

 

✓ Saimniecības preces ✓ Sadzīves ķīmija ✓ Plēves ✓ Dārza inventārs ✓ Floristikas materiāli ✓ Minerālmēsli ✓ Virtuves trauki un piederumi ✓ Darba apģērbi Dārzniecības preču veikals:

Veikals "Dārzam un mājai" piedāvā dažāda veida mēslojumus istabas un dārza augiem, dārzkopības inventāru, puķu, dārzeņu, garšaugu sēklas, dažādas saimniecības preces, floristikas materiālus. Tāpat veikalā var iegādāties darba un gumijas apavus.

Kanclers, SIA

Katoļu 7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ velosipēdi ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ apģērbi (visai ģimenei) ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

Pindzele, veikals radošiem cilvēkiem

Raiņa 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Veikala "Pindzele" piedāvātais preču klāsts:: ✓ Dažāda veida un lietojuma krāsas (akrila, eļļas, akvareļu, guašas, stiklam un porcelānam u.c.) ✓ Preces gleznošanai (audekli, otas, molberti, gleznošanas lāpstiņas u.c.) ✓ Zīmēšanai (mākslinieku zīmuļi un otas, marķieri, tintes u.c.) ✓ Kaligrāfijai (Spalvas un kāti, tuša un kaligrāfijas tinte u.c.) ✓ Kancelejas preces (zīmuļi, pildspalvas, līmes, klades, burtnīcas, mapes, somas, penāļi u.c.) ✓ Papīrs un albumi (albumi, bloki, krāsainais kartons, biroja papīrs u.c.) ✓ Piezīmju grāmatas, kalendāri, plānotāji ✓ Veidošanai (plastilīns, skulptūras plastilīns, efektu plastilīns u.c.) ✓ Floristikai (kreppapīrs, stieples, auklas, gumijas u.c.) ✓ Dekupāžai (dekorējamās sagataves, līmes, struktūrpastas u.c.) ✓ Radošiem darbiem (konstruktori, sejas krāsas, dekoratīvās uzlīmes u.c.) ✓ Izklaidēm un rotaļām ✓ Našķi ✓ Sveces, sveču liešana ✓ Datorlietas (peles, peles paliktņi, datorsomas, ID karšu lasītāji u.c.) ✓ Printeru tintes un toneri ✓ Higiēnas un saimniecības preces (roku dezinfekcijas līdzekļi, maskas, salvetes, atkritumu maisi u.c.)

Biroja Apgādes Centrs, SIA, Veikals PAPĪRS

Turpinām strādāt klātienē! zvaniet 25445878
Poruka 2, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Veikals "Papīrs" pircējiem piedāvā kancelejas preces, biroja tehniku, biroju saimniecības preces, rokdarbu materiālus, printeriem tintes kasetes un tonerus, izejmateriālus hobijam un rokdarbiem. Veikalā tiek veikta zīmogu izgatavošana. Pircēji var izmantot kopēšanas, iesiešanas, printēšanas un faksa pakalpojumus, e-pasta nosūtīšanas un saņemšanas pakalpojumus.